Kontakt
095 8988 321

Softlab Paging System

Zanima li Vas kako pretvoriti izgubljeno vrijeme u čistu zaradu ? Jeste li se ikada pitali kako impresionirati vaše goste ?

Bez obzira jeste li vlasnik restorana, fast fooda, pizzerije ili sličnog objekta Softlab Paging System učinkovit je način komunikacije između kuhinje i osoblja a po potrebi i između gosta i osoblja.

Nudimo vam četiri jednostavna razloga kako i zašto Softlab Paging System može poboljšati poslovanje vašeg objekta.:

1. Poslužite hranu čim je pripremljena

Posluživanje hrane odmah po pripremi smanjit će pritužbe gostiju na sporu poslugu ili hladno posluženo jelo. Softlab Paging System pomaže u posluzi hrane točno u trenutku kad je pripremljena. Pager uređaji kojima je opremljeno Vaše osoblje omogućuje kuhinji da pozove odgovarajućeg konobara točno u trenutku kad jelo bude spremno. Kuhar jednostavno pritisne komandu na ekranu i poruka je poslana odgovarajućem konobaru.

2. Povećajte produktivnost osoblja

Jeste li znali da osoblje može izgubiti i do 60 minuta po smjeni provjeravajući da li je njihova narudžba spremna za posluživanje ?
Softlab Paging System Vam pomaže povećati profit na način da omogućuje osoblju da provedu više vremena sa svojim gostima a manje vremena provjeravajući kuhinju

3. Vrhunska atmosfera u lokalu

Softlab Pager System eliminira potrebu za zvoncima ili glasovnim pozivima iz kuhinje te na taj način poboljšava atmosferu u Vašem objektu. Pružite Vašim najugodnije iskustvo večeranja u vašem lokalu tako što omogućite vašem osoblju stalnu i pravovremenu međusobnu komunikaciju.

4. Povečajte zaradu

Ako omogučite vašem osoblju da provede više vremena sa gostima nudeći vaše usluge povečat ćete i zaradu. Sa Softlab Paging System sustavom osoblje će ići u kuhinju samo onda kada je to potrebno a preostalo vrijeme mogu provesti u komunikaciji sa gostom nudeći Vaše specijalitete.

 
pagingsystem

Softlab fiskalne blagajne za ugostitelje, trgovinu, uslužne djelatnosti sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Softlab fiskalne blagajne za ugostitelje, trgovinu, uslužne djelatnostilogin form