Kontakt
095 8988 321

Dostava hrane

If you are looking for more reasons to avail our help with essay help writing, here are some of the features that you might find to be interesting.

CallerID Sustav prepoznavanja telefonskih poziva

Sustav prepoznavanja telefonskih brojeva spoj je hardware-a (CallerID uređaja) i software-a koji omogućuje prepoznavanje broja telefona koji naručuje i povezivanje istog sa bazom podataka kupaca. Sustav automatski prepoznaje broj pozivatelja i automatski kreira narudžbu u sistemu s podacima o pozivatelju i na taj način ubrzava zaprimanje narudžbi i povećava točnost zaprimljenih podataka.

Nema potrebe za višestrukim upisom istih podataka kupca

Dobro je upoznati korisnike vaših usluga ali je isto tako potrebno neko vrijeme za upis podataka o adresi dostave za tog kupca i tako za svaku narudžbu koju taj kupac napravi. S našim CallerID sustavom unos podataka o dostavi obavlja se samo jednom i to kad kupac prvi puta naozove. Svaki idući poziv s tog telefonskog broja sustav automatski prepoznaje i popunjava podatke o adresi za dostavu sam. S Softlab CallerID sustavom poreko 60% narudžbi odnosno adresa za dostavu unose se automatski.

Integracija sa Softlab Caffe fiskalnom blagajnom za ugostitelje

Softlab CallerID instalira se kao posebna komponenta i prati telefonske pozive na liniji koja je spojena na CallerID uređaj. Po zaprimljenom pozivu sustav automatski prepoznaje pozivatelja i kreira novu narudžbu u Softlab Caffe blagajni. Adresa za dostavu automatski se ispisuje na narudžbu za kuhinju i posebno na samostalan kupon za dostavu.

 

CallerID-lista

 

Unos ili izmjena podataka za dostavu

U koliko telefonski broj nije prepoznat ili imate potrebu izmijeniti podatke za dostavu Softlab CallerID sustav vam to omogućuje.

CallerIDPodaci

 

Prikaz smjernica kretanja za vozače

Softlab CallerID sustav omogućuje prikaz smjernica kretanja za vozača koristeći Google Maps tehnologiju. Smjernice kretanja moguće je ispisati na POS pisač, a ako imate A4 pisač moguće je ispisati i kartu sa iscrtanom rutom kretanja kao i smjernicama puta.

CallerIDGmap


Praćenje vozila u stvarnom vremenu

U koliko imate pretplatu na Softlab GEO Tracker sustav možete pratiti sva vaša dostavna vozila u stvarnom vremenu na karti. Prilikom potvrde dostave na karti se atomatski prikazuje adresa za dostavu. Kad vozač potvrdi dostavu ista nestaje sa karte. Pomoću ovog sustava možete unaprijed planirati dostave i optimizirati put vaših dostavljača te uštediti na gorivu i vremenu.

Korištenjem aplikacije Softlab Mobile Delivery za mobilne telefone bazirane na Android operativnom sustavu Vaši vozači mogu preuzimati tekuće dostave ,a po dostavi označiti dostavu kao dovršenom. Na taj način možete pratiti koliko je koji dostavljač dostavio naduržbi te koliko mu je vremena trebalo od preuzimanja pojedine narudžbe do dostave te narudžbe.

  • Reference

Softlab fiskalne blagajne za ugostitelje, trgovinu, uslužne djelatnosti sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Softlab fiskalne blagajne za ugostitelje, trgovinu, uslužne djelatnostilogin form